ALWAYS AT YOUR SERVICE

Zelden treffen we iemand zo bescheiden als Douglas. De store manager van Artu Napoli Gent is een altruïst pur sang; hij staat altijd klaar voor de mensen om hem heen. Gevraagd naar waar we hem ’s nachts wakker voor mogen maken, antwoordt hij “om anderen te helpen!” Daarmee is de toon wel gezet. Douglas Desmet is one of a kind. In de winkelstraten van Gent staat hij bekend als een karaktervolle doch hardwerkende gentleman met oog voor detail. Wij kennen hem als extravert, nieuwsgierig, enthousiast, leergierig, eerlijk en dankbaar prachtmens. Vandaag is het ons genoegen om Douglas zijn verhaal vandaag te delen.

VAN MAKELAAR NAAR MAATKLEDING

In zijn studententijd werkte Douglas al in de herenmode. “Destijds was ik al gepassioneerd voor kleding en looks.” Toch vertrok Douglas naar Spanje, waar hij tot op een jaar geleden werkte als vastgoedmakelaar. Na twintig jaar besloot hij echter toch terug te keren naar België. Graag wilde hij werken bij een herenmode boetiek in het centrum van Gent. Met het eerste telefoongesprek met Artu Napoli was het voor Douglas al direct duidelijk. En zo begon een uiterst succesvolle samenwerking.

Douglas kan zich helemaal vinden in de stijl van Artu Napoli. Voor hem staat het voor “kwaliteit, eenvoud, en bovenal een tijdloze uitstraling.” Het geeft hem een goed gevoel. Bovendien ziet hij er zijn eigen stijl in terug, welke hij omschrijft als “elegant en klassevol”. Zelf koos hij altijd al voor een Italiaanse look. En mede omdat prijs en kwaliteit met elkaar zo goed matchen, staat hij volledig achter de kleding die hij bij Artu Napoli verkoopt.

DESIGN BY DOUGLAS

Wanneer het kan, is Douglas buiten in de natuur te vinden. Te paard ofwel samen met zijn hond Luna. Douglas is zelfs zo verknocht aan de natuur dat hij deze graag meeneemt naar binnen. Zijn fascinatie voor decoratie is namelijk gestoeld op de bloemen die hij buiten aantreft. Hierin treft hij een zekere schoonheid die niet voor iedereen is weggelegd. Douglas zijn creativiteit floreert wanneer hij decoreert vanuit zijn liefde voor natuurschoon. Daarnaast bezoekt hij graag antiekmarkten en -veilingen. Zijn passie voor design moge duidelijk zijn.

In de winkel past Douglas maar wat graag zijn designkunsten toe. “Ik heb een goed oog om een ruimte aantrekkelijk, uitnodigend en gezellig te maken”, zo zegt hij zelf. “Bij mode is het, net als bij interieur, belangrijk om na te denken over stijl, kleuren, ontwerp, look en uitstraling. Ik ben me heel bewust dat ik Artu Napoli vertegenwoordig, dus ik vind het heel belangrijk om zowel mezelf als de winkel netjes te verzorgen.” Voor Douglas betekent dit het spiegelen van de winkel aan zijn eigen stijl, namelijk: modieus, elegant en duurzaam. “Ik heb veel aandacht voor mijn voorkomen, mijn leefruimte en de mensen die ik in mijn leven heb.” Dit is het type aandacht dat terugkomt in het strakke design van Artu Napoli Gent. “Vooral bewustzijn, in het algemeen, maar ook aandacht voor de kleine dingen.”

ELKE DAG GENIETEN

Douglas is een man van respect, van normen en waarden. Vooral vriendelijkheid en geduld staan bij hem hoog in het vaandel. “Deze kwaliteiten geven blijk van stijl”, zo stelt hij. Waardering is voor hem inherent verbonden met dankbaarheid en erkentelijkheid. “Voor de grote én kleine dingen in het leven. En voor de mensen rondom mij”. Het draait bij hem om authenticiteit en eerlijkheid. “Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven staan in alles wat ik doe; ‘what you see is what you get’.” Douglas is een door en door dankbaar en positief persoon. “Ik ben bovenal dankbaar dat ik deze kans kreeg bij Artu Napoli, omdat ik 100% achter het merk sta.”

Ambassadorship
Ambassadorship
Douglas Desmet
artu napoli ambassador
ALWAYS AT YOUR SERVICE

“Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven staan in alles wat ik doe; ‘what you see is what you get’.” Douglas is een door en door dankbaar en positief persoon. “Ik ben bovenal dankbaar dat ik deze kans kreeg bij Artu Napoli, omdat ik 100% achter het merk sta.”

Ben Maelissa
artu napoli ambassador
AUTENTICO ABBIGLIAMENTO ITALIANO

Ben heeft zijn stijl helemaal weten te vormen met de collectie van Artu Napoli. In zijn woorden: stijlvolle kleding voor mensen die zich niet hoeven te overschreeuwen. “Voor mensen die van kwaliteitskleding houden”, aldus Ben.