verbinder PEPIJN

Trots vader van drie, getrouwd, en woonachtig in Waalre. Dat is Pepijn Berendsen. Sinds kort is hij zelfstandig ondernemer. Jarenlang werkte hij in de sales en marketing van grote bedrijven. Nu is het tijd om zelf de vleugels uit te slaan. Als founder van Frisdrank.com komt er de komende tijd ongetwijfeld nog veel op zijn pad. Toch deinst deze kei in de commercie nergens voor terug. En de energie en gedrevenheid die hij in zijn werk legt, zien wij ook terug in zijn gevoel voor kleding. “Ik ben van mening dat goed gekleed voor de dag komen vaak ook iets over de persoonlijke ambitie zegt.” Geen wonder dus dat Pepijn al sinds jaar en dag in Artu Napoli kleding rondloopt. Vandaag delen wij zijn verhaal.

BALANCEREN KUN JE LEREN (EN FIJNPROEVEN OOK)

“Delen is vermenigvuldigen” zegt Pepijn altijd. Daar zijn wij het volledig mee eens. Het netwerk is ten slotte de sleutel tot succes op de lange termijn. Als verbinder zoekt Pepijn dan ook altijd de juiste balans: tussen geven en nemen, tussen werk en privé, tussen het een en het ander. De crux ligt in het maken van de juiste afwegingen. “Een flinke uitdaging in deze fase van mijn leven”, zo vertelt hij erover. De balans tussen inspanning en ontspanning is ook niet altijd een gemakkelijke.

Om de welverdiende rust te vinden tussen alle energieke inspanningen door, golft en kookt Pepijn graag. Ook de gezellige momenten met vrienden en familie vormen een verademing in zijn drukke leven. Toch gaat Pepijn voor echte verfijning naar Restaurant Wiesen. Voor oesters met kaviaar en boterschuim; toe maar. Dat zijn de lekkere momenten voor hemzelf, waar je hem “’s nachts gerust voor wakker mag maken.” En wanneer de zon nog schijnt in de zomer, maak je Pepijn het meest blij met een koud glas rosé. Zo blijkt uit alles dat Pepijn een ware fijnproever is.

STICK TO THE PLAN

Wanneer Pepijn niet van zijn oesters geniet, moet er natuurlijk hard worden gewerkt. De energie die hij daarin steekt, wordt aangewakkerd door anderen. Zo heeft hij geen idolen, maar wordt hij geïnspireerd door iedereen uit zijn omgeving die vanuit passie, kennis en doorzettingsvermogen hun bedrijven runnen. Het is volgens hem een kwestie van ‘stick to the plan’ om te zorgen dat je merk groeit. “Het is prachtig om dat terug te zien in het proces van anderen”, zo zegt hij zelf.

Een echte modeman is Pepijn in mindere mate. Toch vindt hij het uiteraard erg belangrijk om er verzorgd uit te zien. Daar hoort een nette kledingstijl ook bij. Om die reden is hij ook een bekende bij Artu Napoli. En al een behoorlijke tijd ook. Acht jaar om precies te zijn. Hij noemt zichzelf dan ook ‘een groot fan’ van het merk. Voor ons natuurlijk een groot compliment. “Ik voel me aangetrokken tot het merk en de beleving die er om het merk is neergezet. De kwaliteit, uitstraling en ieder seizoen die vernieuwing, dat prikkelt en verrast.”

EEN STIJLVOLLE UITSTRALING

Wanneer Pepijn iets doet, is het geen half werk, dan is daar zorg aan besteed. Net zoals zijn stijl. Daar zit aandacht, zorg en klasse in. “Ik zie stijl als een verlengstuk van je persoonlijkheid. Wanneer iets bij je past en je je daar fijn bij voelt, dan straalt dat van je af.” Dat zie je terug in zijn persoonlijkheid. Iemand die zijn energie en ambitie niet onder stoelen of banken steekt. Iemand die zijn waardering uitspreekt over anderen, maar ook de kleine en fijne dingen in het leven waardeert. Pepijn is in alles een echte ambassadeur van Artu Napoli.

Ambassadorship
Ambassadorship
Nancy Rijnders
artu napoli ambassador
A GOOD STORY STARTS WITH A GOOD OUTFIT

Als iemand mode ademt, dan is het Nancy wel. Deze hardwerkende dame werkt al dertig jaar in de mode-industrie en doet dit nog elke dag met enorm veel plezier. Voor haar gaat deze industrie niet alleen om de kleding. Het gaat om het totaalplaatje.

Martijn Delahaye
artu napoli ambassador
VAN HUISPAK NAAR THUIS IN PAK

“Ik wil ze uitdagen om uiteindelijk beter te worden dan ik. Zowel op skills als op levenservaring.” Hij biedt zijn team de ruimte om fouten te mogen maken. Hij vormt het vangnet.