GEBOUWD OP AANDACHT. GEDRAGEN DOOR AMBASSADEURS.

Het is tijd voor aandacht. Oprechte aandacht voel je meteen. Dat komt van binnen, het zit in je en is niet aan te leren. De tijd voor elkaar nemen. Echt interesse tonen in de ander. Kijken naar de wereld om ons heen en je daar bewust van zijn. Met volledige aandacht maak je weloverwogen keuzes. Voor de juiste materialen, de mooiste verfijning en de juiste mensen om je heen. Wij willen gezien worden als ambassadeurs van aandacht, tot in de kleinste details. Aandacht als fundament voor mooie dingen.

Max & Maurice
PROUD FOUNDERS
Douglas Desmet

“Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven staan in alles wat ik doe; ‘what you see is what you get’.” Douglas is een door en door dankbaar en positief persoon. “Ik ben bovenal dankbaar dat ik deze kans kreeg bij Artu Napoli, omdat ik 100% achter het merk sta.”

lees verder
Bijblijven

Weinig branches bewegen zo snel als de modewereld. Wat de ene dag nog in is, is de volgende dag vergane glorie. De trend spotten alleen is niet genoeg. Het is zaak bij te blijven, de trend te kennen en daarop in te spelen.

lees verder
Olivier van Mackelenbergh

“Beleefd zijn en respectvol met elkaar omgaan. Dat heb ik van huis uit meegekregen, en is wat ik ook graag uitdraag naar de buitenwereld.”

lees verder
Afwerking

Hoe meer tijd je ergens aan besteedt, hoe beter het wordt. Met die overtuiging zorgen wij voor voldoende aandacht aan de componenten materiaal, fournituren en tijd.

lees verder
Aandacht

Het is belangrijk om te focussen op de juiste zaken. Voor ons zijn dat de details die het merk maken.

lees verder
Het merk Artu Napoli

Bij Artu Napoli hebben we hart voor de zaak. We zijn gepassioneerd in wat we doen en begrijpen dat oprechte aandacht schaars is vandaag de dag. Wij willen niets liever dan jou de perfecte outfit aanbieden. Stijladvies zit in ons bloed en aandacht is onze focus.

lees verder
Nancy Rijnders

Als iemand mode ademt, dan is het Nancy wel. Deze hardwerkende dame werkt al dertig jaar in de mode-industrie en doet dit nog elke dag met enorm veel plezier. Voor haar gaat deze industrie niet alleen om de kleding. Het gaat om het totaalplaatje.

lees verder
Martijn Delahaye

“Ik wil ze uitdagen om uiteindelijk beter te worden dan ik. Zowel op skills als op levenservaring.” Hij biedt zijn team de ruimte om fouten te mogen maken. Hij vormt het vangnet.

lees verder
Corné Vermeiren

Corné Vermeiren komt uit een echt modehuis. Zijn vader heeft zijn leven lang in de sportkleding gezeten en zijn opa had een herenmodezaak. Zelf koestert hij altijd al een voorkeur voor kleding uit het luxe segment. Hij begon zijn carrière ooit in de mode bij een Amsterdams agentschap terwijl hij nog in België woonde.

lees verder
Pepijn Berendsen

Trots vader van drie, getrouwd, en woonachtig in Waalre. Dat is Pepijn Berendsen. Sinds kort is hij zelfstandig ondernemer. Jarenlang werkte hij in de sales en marketing van grote bedrijven.

lees verder