GEBOUWD OP AANDACHT. GEDRAGEN DOOR AMBASSADEURS.

Het is tijd voor aandacht. Oprechte aandacht voel je meteen. Dat komt van binnen, het zit in je en is niet aan te leren. De tijd voor elkaar nemen. Echt interesse tonen in de ander. Kijken naar de wereld om ons heen en je daar bewust van zijn. Met volledige aandacht maak je weloverwogen keuzes. Voor de juiste materialen, de mooiste verfijning en de juiste mensen om je heen. Wij willen gezien worden als ambassadeurs van aandacht, tot in de kleinste details. Aandacht als fundament voor mooie dingen.

Max & Maurice
PROUD FOUNDERS
Remco Schut

Remco Schut bouwt met de Embassy of Brands® aan ‘het mooiste broeinest van talenten in branding van de nieuwe tijd’. Een platform waarbij talenten en professionals elkaar inspireren en laten excelleren. Hij laat talenten spelenderwijs ontwikkelen op hét talent waar hun vlammetje van aangaat.

lees verder
Ben Maelissa

Ben heeft zijn stijl helemaal weten te vormen met de collectie van Artu Napoli. In zijn woorden: stijlvolle kleding voor mensen die zich niet hoeven te overschreeuwen. “Voor mensen die van kwaliteitskleding houden”, aldus Ben.

lees verder
Ambassadeurs

Ambassadeurs laten je merk leven. Daarom vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan bestaande klanten in plaats van de focus leggen op nieuwe klanten.

lees verder
Loek van Dienst

“Kijk naar de kleur, kijk naar het breisel. Er is altijd wel weer een detail dat eruit springt.” Als jonge gast vindt hij het enerverend en vernieuwend om zijn eigen stijl daarin terug te zien. Er liggen in zijn winkel daar ook alleen maar producten waar hij 100% achter staat.

lees verder
Jan Flipsen

“Ze op onverwachte momenten verrassen, in het voorjaar een flesje rosé laten bezorgen bijvoorbeeld. Het zit ‘m in de kleine dingen. Zeker omdat ik door de aard van mijn werk nogal eens direct en confronterend over kan komen, is het belangrijk om ook mijn zachte kant te laten zien.”

lees verder
Winkel

De plek waar wij luisteren naar de (uit)dragers van onze mode, en de plek waar we verder werken aan ons merk. De winkels zijn ons thuis.

lees verder
Collectie

Je wilt als kledingmerk een bepaald gevoel uitstralen. Het is daarom belangrijk dat je niet zomaar alle kanten op vliegt wanneer het gaat over je stijl.

lees verder
Douglas Desmet

“Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven staan in alles wat ik doe; ‘what you see is what you get’.” Douglas is een door en door dankbaar en positief persoon. “Ik ben bovenal dankbaar dat ik deze kans kreeg bij Artu Napoli, omdat ik 100% achter het merk sta.”

lees verder
Bijblijven

Weinig branches bewegen zo snel als de modewereld. Wat de ene dag nog in is, is de volgende dag vergane glorie. De trend spotten alleen is niet genoeg. Het is zaak bij te blijven, de trend te kennen en daarop in te spelen.

lees verder
Olivier van Mackelenbergh

“Beleefd zijn en respectvol met elkaar omgaan. Dat heb ik van huis uit meegekregen, en is wat ik ook graag uitdraag naar de buitenwereld.”

lees verder
Afwerking

Hoe meer tijd je ergens aan besteedt, hoe beter het wordt. Met die overtuiging zorgen wij voor voldoende aandacht aan de componenten materiaal, fournituren en tijd.

lees verder
Aandacht

Het is belangrijk om te focussen op de juiste zaken. Voor ons zijn dat de details die het merk maken.

lees verder
Het merk Artu Napoli

Bij Artu Napoli hebben we hart voor de zaak. We zijn gepassioneerd in wat we doen en begrijpen dat oprechte aandacht schaars is vandaag de dag. Wij willen niets liever dan jou de perfecte outfit aanbieden. Stijladvies zit in ons bloed en aandacht is onze focus.

lees verder
Nancy Rijnders

Als iemand mode ademt, dan is het Nancy wel. Deze hardwerkende dame werkt al dertig jaar in de mode-industrie en doet dit nog elke dag met enorm veel plezier. Voor haar gaat deze industrie niet alleen om de kleding. Het gaat om het totaalplaatje.

lees verder
Martijn Delahaye

“Ik wil ze uitdagen om uiteindelijk beter te worden dan ik. Zowel op skills als op levenservaring.” Hij biedt zijn team de ruimte om fouten te mogen maken. Hij vormt het vangnet.

lees verder
Corné Vermeiren

Corné Vermeiren komt uit een echt modehuis. Zijn vader heeft zijn leven lang in de sportkleding gezeten en zijn opa had een herenmodezaak. Zelf koestert hij altijd al een voorkeur voor kleding uit het luxe segment. Hij begon zijn carrière ooit in de mode bij een Amsterdams agentschap terwijl hij nog in België woonde.

lees verder
Pepijn Berendsen

Trots vader van drie, getrouwd, en woonachtig in Waalre. Dat is Pepijn Berendsen. Sinds kort is hij zelfstandig ondernemer. Jarenlang werkte hij in de sales en marketing van grote bedrijven.

lees verder